Om oss

Historie:

 Vår historie startet allerede i 1947, da fiskere med bistand fra staten bestemte seg for å danne et andelslag med formål å kjøpe og selge fisk. Etter hvert er selskapet blitt omdannet til et aksjeselskap, med Prestfjord Seafood AS som største aksjonær.


I dag:

 Vi omsetter årlig for mellom 70-90 mill. NOK. Tradisjonelt har hovedproduktet vårt vært salt torsk, mens de senere år er ferskpakking av torsk og skrei blitt stadig viktigere.

Øvrige fiskeslag som ferskpakkes er: sei, hyse, uer, steinbit, kveite, breiflabb, rødspette, mens blåkveite tilbys fersk eller frossen.

Vi tilbyr også saltet sei, lange og brosme.
Vi tørker følgende fisk: torsk, sei, hyse og brosme.

Bildegalleri

 
 
 
 
Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst...